Uljepšajte i osvježite prostor malim detaljima

By: Montecredit

Kreativnost je velika misterija – nekad se probudimo prepuni ideja koje samo nekontrolisano naviru, a nekad satima, pa čak i danima ne možemo naći inspiraciju.
Nova ljetnja turistička sezona se bliži i vrijeme je polako pripremiti apartmane, sobe i stanove za goste. Iz sezone u sezonu standardi rastu, a mi se trudimo da idemo u korak sa njima, kako bismo obezbijedili popunjene kapacitete tokom cijelog ljeta.
Iako turisti najveći dio dana provode na plažama, a večeri u šetnjama, oni ipak očekuju da prostor u kome će odmarati bude čist, udoban i prijatan. Stoga, pored redovnog čišćenja i krečenja prostora, zamjene ili popravke oštećenih komada namještaja i tehnike, poželjno je prostor oplemeniti detaljima koji će mu dati potpuno novi izgled.

U nastavku teksta podijelićemo sa Vama interesantne ideje koje znatno mogu uljepšati sobe, zajedničke prostorije, ali i Vaš dom, a koje se mogu obezbijediti po pristušačnim cijenama.

Štampa na platnu

Teško je naći sliku koja bi u potpunosti odgovarala prostoru, tako da su sve popularnije u svijetu, ali i kod nas slike štampane na platnu. Sad je moguće bilo koji motiv prenijeti na platno i time prostorijji dati jedinstven i raskošan izgled.

Motive za slike možete naći na Internetu, ali i iskoristiti svoje fotografije u dobroj rezoluciji. Takođe, slike je moguće podijeliti u više segmenata i postaviti ih tako da čine celinu.

Tapete

Pored toga što su lake za održavanje, tapete će Vas “spasiti” od neželjenih mrlja po zidovima i neplanskog krečenja, a mogu biti idealno rješenje kojim ćete razbiti monotoniju.
Sve popularnije su tapete sa motivima cigle i drugih materijala, koje ujedno mogu dati i rustičan i elegantan izgled svakoj prostoriji.

Kako su jednostavne za montažu, praktično svake godine možete mijenjati dezen koji će krasiti zidove.
Mogu se naći u svim bolje opremljenim home-centrima, a cijena varira u odnosu na materijal i kvalitet.

Zidne tetovaže

Jedna od najpopularnijih metoda ukrašavanja zidova jesu zidne tetovaže, odnosno naljepnice za zid raznih dimenzija i oblika. Uz malo spretnosti možete ih sami postaviti, ali svakako za prvu postavku predlažemo angažovanje stručnjaka.

Bez obzira o kojoj prostoriji je reč, ovakav detalj će joj zasigurno dati posebnu čar.

Iskoristite ove tmurne i hladne februarske dane u odabiru pravih nijansi i dekoracija za zidove!

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži finansijski, a za sve potrebne informacije vezane za turističke kredite, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Ukoliko Vas interesuje šta je potrebno za početak saradnje sa nama, to možete pročitati ovdje.

Ostale novosti