Šta je potrebno za početak saradnje sa nama?

By: Montecredit

Kvalietno i sigurno ulaganje naših klijenata predstavlja osnovu našeg rada i opstanka. Zato, Monte Credit želi vidjeti dobro osmišljenu poslovnu ideju, koja se realizuje kroz kvalitetno utvrđen i jasan poslovni plan. Kako se radi u malim ulaganjima, bitno je da poslovni plan prikaže osnovnu strukturu investicije, odnosno da imate jasnu sliku onoga što želite da uradite i kako to želite da uradite. Bitno je utvrditi osnovne troškove i visinu budućeg prihoda.

Novi proizvod ili usluga mora biti prihvaćena na tržištu, te je poželjno da izvršite i osnovno istraživanje, odnosno da provjerite da li postoji i u kojoj mjeri interesovanje, odnosno dio tržišta za Vaša ulaganja i novu vrijednost. Poslovni plan u stvari predstavlja spisak aktivnosti kojima želite doći postupno iz tačke A u kojoj se sada nalazite, do tačke B, do koje želite doći. Trebate postaviti jasne ciljeve i smjernice, kao i presjek stanja Vašeg poslovanja u ovom trenutku. Veoma je bitno da precizno definišete troškove ulaganja i da izvršite optimalno i namjensko ulaganje dobijenih sredstava, uz minimalna odstupanja i neophodne korekcije.

Takođe Vam savjetujemo da stalno pratite rast i razvoj ulaganja i da unaprijed budite spremni za bilo kakve dodatne akcije ili nepredviđene troškove. Neohodno je da stalno vodite računa o svojim kupcima i korisnicima usluga, kako bi isti bili zadovoljni i kako bi razvili dugoročni odnos koji sigurno znači i Vaš dugorocni opstanak.

Monte Credit sa svojim zaposlenim je uvijek na usluzi da Vam pomogne pri osmišljanju i realizaciji Vaše investicije i naš je osnovni cilj da zajedničko ulaganje, u kom smo budući pratneri, bude sigurno i kvalitetno i da osigura buduću dobit i razvoj Vasšg domaćinstva i poslovnih aktivnosti, kao i zadovoljstvo Vaših klijenata, što je preduslov napretka i rasta društva u cjelini.

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži finansijski, a za sve potrebne informacije vezeane za naše proizvode, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Ostale novosti