Novogodišnja želja svake dame

By: Montecredit

Kako kažu – decembar je poslijednji mjesec u godini, pa nek bude i najbolji!
Počela je prednovogodišnja euforija, kićenje jelki, planiranje dočeka, odabir poklona za najdraže, a da li ste razmišljale kako sebe da obradujete? Koji je to poklon koji bi vas najviše obradovao? Koje su to želje koje biste stavile na papir, zapakovale u kovertu sa snježnim motivima i poslale u Laponiju, Deda Mrazu? 🙂
Sigurno je bar neka od njih (novi) posao. Kreativan, interesantan, dinamičan, a koji može donijeti i lijepu zaradu. Još ako ga možete raditi od kuće, to bi bilo idealno!
Drage dame, možda je baš ova ideja taj sniježni zamotuljak sa mašnicom koji očekujete da Deda Mraz krišom spusti kroz odžak. Pa, hajde da ga otvorimo zajedno!

Sigurno je jedna od komplikovanijih odluka vezanih za doček – šta obući. Jednostavna, elegantna ili pak vesela odevna kombinacija zahtijeva određen komad nakita, kako biste u najluđoj noći izgledale savršeno. Jedini je problem što je sve već viđeno ili nema komada koji bi prosto izmamio osmijeh na lice uz komentar: “e, to je baš ono što sam zamislila uz ovu haljinu”. Upravo taj problem može biti poklon – ideja za novi hobi, ali i biznis od kog se može lijepo zaraditi, uz malo kreativnosti i spretnosti! Uz to, uvijek ćete imati baš onakav komad nakita kakav ste zamislile, ali i spreman unikatni poklon za dragu osobu.

Sve što je potrebno jeste odabiir materijala sa kojima ćete raditi i priprema mini radionice, koju možete smjestiti čak u dio prostorije – funkcionalan radni sto sa fiokama i policama gdje možete odložiti materijal i alat i udobna stolica. Kad napravite prve komade nakita, možete kreirati svoju Facebook stranicu i Instagram profil, reklamirati nakit i omogućiti potencijalnim kupcima online poručivanje.

Materijal za nakit možete poručiti po izuzetno pristupačnim cijenama preko nekog sajta za online prodaju – jedan od najpopularnijih je Aliexpress, dok ideje uvijek možete naći na Pinterest-u.

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži.
Za sve potrebne informacije vezane za biznis kredite, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Nadamo se da će sljedećeg decembra ispod novogodišnje jelke zasijati paketići sa Vašim nakitom!

Ostale novosti