Novogodišnja putovanja – nikad pristupačnija

By: Montecredit

Jeste li razmišljali gdje ćete za doček?

Za one koji vole da putuju, napravili smo malo istraživanje ponuda za doček Nove Godine “preko grane”. 🙂

Najpopularnije destinacije su svakako evropski gradovi, a izbor kako ćete provesti najluđu noć i dočekati 2019. godinu je na Vama: u sopstvenoj organizaciji na trgu, u restoranu, klubu ili u organizaciji agencije.
Ohrid, Split – Trogir, Sofija – Plovdiv, Solun – Meteori, Bukurešt, Atina – Meteori, Istanbul, Milano – Đenova – Verona, Budimpešta, Prag, Azurna obala – Italija, Strazbur – Kolmar, Amsterdam, Brisel, Krakov: aranžmani autobusom mogu se naći od 100 do 270 eur po osobi, u zavisnosti od izabrane destinacije, broja dana, uslova agencija, izbora smještaja, itd.

Za one koji ipak više vole putovati avionom, u ponudi su Malta, Rim, Pariz, Istanbul, kao i tura Napulj, Sorento, Kapri i Pompeja po cijenama od 420 do 600 eur po osobi.

Na Vama je da odaberete destinaciju, a mi smo tu da Vam omogućimo nezaboravno putovanje, jer troškove puta, “džeparca”, pa i odjevne kombinacije za sam doček možete platiti u ratama, dinamikom koja Vama odgovara.
Gotovinske kredite za zaposlene je moguće podići u iznosu od 250 do 2000 eur uz rok otplate od 3 do 30 mjeseci, dok je kredite za nezaposlene moguće podići u iznosu 250 do 1000 eur uz 3 do 18 mjeseci otplate. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona ili online forme.

 

Ostale novosti