Nova školska godina

By: Montecredit

Avgust uveliko gazi svoje poslednje korake u ovoj godini, Septembar se sprema da uđe na velika vrata, a naši školarci se pripremaju za školske klupe! Za neke đake početak školske godine znači povratak među drugare, dok je za neke ipak jedno veliko novo iskustvo, bilo da kreću u osnovnu, srednju školu ili na fakultet. Kao i svaki početak, i početak školske godine je lep, ali i stresan, jer sa sobom nosi nove izazove, kako za đake, tako i za njihove roditelje. Jedna od najvećih briga jesu knjige i školski pribor, a cijene udžbenika i osnovnog školskog pribora su objavljene na portalu “Vijesti” i možete ih pogledati ovdje.

Kako bi početak školske godine bio više lep, a manje stresan, MonteCredit je tu da učini da prvi školski dani započnu uz osmjeh!

Uz naše gotovinske kredite svaki početak je lakši i ljepši!

Gotovinske kredite za zaposlene je moguće podići u iznosu od 250 do 2000 eur uz rok otplate do 30 mjeseci, dok je kredite za nezaposlene moguće podići u iznosu 250 do 1000 eur uz 18 mjeseci otplate. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona ili online forme.

Ostale novosti