Ribolov na malo drugačiji način

By: Montecredit

U jeku turističke sezone nije na odmet unaprijediti već postojeće poslovanje ili započeti novi biznis.
Ukoliko imate barku i bavite se ribolovim, prodaja ribe ne mora biti jedini izvor prihoda!

Sve popularniji vid zabave među turistima jeste rentiranje brodića sa skiperom i pecanje. Uz malo ulaganja i konekcija, možete napraviti interesantnu ponudu koja bi definitivno uvećala Vaše prihode, a sa druge strane, imate mogućnost provesti vrijeme u društvu strasnih pecaroša iz svih dijelova svijeta, zabaviti se, steći nova poznanstva, a možda i naučiti neke nove ribolovačke trikove!
Nekoliko štapova za pecanje, udica, plovaka i mamaca različitih vrsta riba, tenda, hladnjača, pribor za čišćenje, sigurnosni pojasevi i player sa prijatnom muzikom, domaće vino i meze za trenutke dok čekate da riba zagrize su pravi izbor da ni jedan turista ne ostane ravnodušan! Kako biste upotpunili ugođaj, a i zaštitili se od jakih ljetnjih sunčevih zraka, obavezno obezbijedite tendu za brodić i slamnate šešire za svoje “goste”. Kasnije možete i brendirane kačkete poklanjati turistima, kao uspomenu na jedno lijepo ljetnje iskustvo.


Naša preporuka je da unaprijedite ponudu kroz dogovor sa nekim od restorana koji služe riblje specijalitete, da uz određenu novčanu nadokandu, kuvari pripreme a Vaši gosti mogu pojesti ono što su ulovili. Svakako, sve i da dan prođe bez ozbiljnijeg ulova, uvijek možete zakazati ručak/večeru u tom restoranu.

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži finansijski, a za sve potrebne informacije vezane za turističke kredite, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Ostale novosti