Pretvorite svoj talenat u isplativi biznis!

By: Montecredit

Koliko puta ste čuli ljude kako pričaju da je umjetnost lijepa, ali se od nje ne može (pre)živjeti? Navodno, samo slavni umjetnici od nje mogu lijepo zarađivati za život, ali da li su slavni umjetnici rođeni slavni?
Put do uspjeha je težak, trnovit i stjenovit, pun uspona i padova, ali najteži korak je prvi korak – odbacivanje predrasuda i optimistički korak ka ostvarivanju svog dječjeg sna.

Kad radiš ono što voliš, svaki dan je kao godišnji odmor!

Većina slika koje ste naslikali završila je na zidovima Vašeg doma, doma Vaših prijatelja, rođaka ili kao rođendanski ili svadbeni poklon jer je interesovanje slabo, a prodaja ide još slabije. Vaš talenat je postao samo još jedan u nizu hobija.
Nekad ipak nisu dovoljni talenat, boje, platno, lijep pejsaž i moderan ram da bi se slika prodala. Potrebna je IDEJA!

Jeste li razmišljali da slikarsko platno zamjenite nečim drugim? Recimo svilenom ešarpom? Ili pak kravatom? A leptir mašnom?
Svilene ešarpe, kravate i leptir mašne nikad ne izlaze iz mode, a gotovo su nezaobilazan modni detalj bilo da se radi o poslovnom sastanku, romantičnoj večeri, izlasku ili popodnevnoj šetnji.
U moru sličnih dezena teško je naći unikat, naročito unikat sa motivom koji se Vama sviđa. Sjetite se koliko ste puta imali ideju šta tačno želite, trošili sate, pa i dane u potrazi za tim, ali bezuspješno.
Sad imate mogućnost da oslikate ove modne detalje za svaku priliku za sebe i svoje najdraže, ali i da svoj hobi pretvorite u isplativi biznis, u kom ćete uživati, ali i omogućiti drugima da uživaju noseći Vaše unikatne kreacije!

Ukoliko Vam se svidjela naša ideja, vjerovatno se pitate šta je potrebno od materijala za oslikavanje svile, koje se boje koriste, koje su cijene materijala, koliko je vremena potrebno da se oslika ešarpa i sl. I na to smo spremili odgovore, a iznenadiće Vas koliko su pristupačna početna ulaganja 🙂

Svilene blanko ešarpe (cijene po komadu):
– dimenzije 28 x 28 cm: 2 do 50 eur
– dimenzije 55 x 55 cm: 5 do 100 eur
– dimenzije 90 x 90 cm: 9 do 200 eur
– dimenzije 28 x 150 cm: 5 do 150 eur
– dimenzije 45 x 140 cm: 7 do 150 eur
– dimenzije 43 x 180 cm: 10 do 200 eur
– svilene kravate: 10 do 15 eur
– svilene leptir mašne: 5 do 10 eur
Ramovi za zatezanje svile:
– dimenzije 150 x 150 cm: 25 do 40 eur
– dimenzije 200 x 60 cm: 55 do 70 eur
Konturisanje:
– konture za svilu 25 ml: 3 do 5 eur
– kontur pasta za svilu: 5 do 6 eur
– fantom flomaster: 5 do 6 eur
– vrh za konture od 25 ml: 3 do 10 eur
Boje:
– boje za svilu 50 ml: 3 do 5 eur
– boje za svilu 250 ml: 12 do 15 eur
– set boja za svilu (4 boje od 50 ml i četkica): 12 do 20 eur
– zgušnjivač boje za svilu: 3 do 5 eur
– so za svilu (nanosi se preko vlažnih boja radi dobijanja raznih šara): 2 do 5 eur
Zakačaljke za ramove za svilu (set): 5 do 15 eur (zavisno od vrste i količine)

I naravno, kad završite dizajn, kao i svako umjetničko djelo – potrebno ga je potpisati!
Olovka za potpisivanje svile: 4 do 5 eur

Broj ovih detalja koji možete oslikati tokom jednog dana zavisi od Vas. U početku, mogu proći dani dok oslikate jednu ešarpu srednje veličine, ali čim se uhodate, dnevno se može oslikati i do desetak različitih ešarpi, kravata ili leptir mašni.
Što se izbora samog dezena tiče, mogućnosti su beskrajne. Sve zavisi od Vaše kreativnosti. Takođe, možete oslikavati i motive po želji naručioca.

Reklamiranje, prodaja, cijene

Sve popularniji vid promocije jesu društvene mreže, putem kojih možete reklamirati i prodavati svoje proizvode. Što su fotografije atraktivnije, to će privući više potencijalnih kupaca. Za početak možete “iskoristiti” svoje ukućane da Vam budu modeli, ili odvojiti jedan kutak u svom domu koji će služiti za fotografisanje i davati prijedlog odjevnih kombinacija koje bi se savršeno uklopile uz Vašu ešarpu, kravatu ili leptir mašnu.
Cijene će naravno varirati od nabavnih cijena materijala, količine utrošenih boja, ali i vremena. Potrudite se da cijene budu pristupačne, naročito u početku, ali opet dovoljne da pokrijete svoje troškove i “nagradite” svoj trud i uloženo vrijeme.

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži.
Za sve potrebne informacije vezane za biznis kredite, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Ukoliko Vas interesuje šta je potrebno za početak saradnje sa nama, to možete pročitati ovdje.

Neke od ideja za dizajn ešarpi, kravata i leptir mašna možete pogledati u galeriji ispod!

Sve popularnije među mladima – leptir mašne! Što šarenije, neobičnije, za svaku priliku. Napravite svoj brend i postanite prepoznatljivi po svojoj originalnosti!

Bilo da se nose uz odelo ili uz sako i džins, kravate su sve češće nezaobilazni detalj kad je u pitanju stil muškarca. Detalj koji će svako primjetiti.

MonteCredit je uvijek tu da Vas podrži.
Za sve potrebne informacije vezane za biznis kredite, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozvati telefonom.

Ukoliko Vas interesuje šta je potrebno za početak saradnje sa nama, to možete pročitati ovdje.

Ostale novosti